BAZA - PRIMER

TIEF GRUND

Përshkrimi

Primer acrylic rekomandohet per aplikime te jashtme dhe te brendshme. Per siperfaqe me absorbim te larte, ka aftesi penetruese te madhe, perforcon siperfaqet me rere ose pluhur. E pershtatshme per te gjitha substratet qe permbajne llac, fibra, cement, tulla klinker etj.
Konsumi
Perafersisht
Paketimi
Jetegjatesia
Albanian