#ourproducts

ngjites_polisteroli
ngjites_qeramike
fasad
laqe
ngjyrat
primer
gips
glet
hidroizolime
top_floor
produkte_polisteroli
granitiplast

PËR NE

GRANITI&CO është një kompani me përvojë të gjatë jo vetem në Kosove por edhe më gjërë në prodhimin dhe shitjen e produkteve në fushën e ndërtimit
Sot Graniti & CO ka disa fabrika ku zhvillon disa veprimtari në kuadër te saj :
Fabrika e llaqeve dhe ngjyrave – ku sot kemi një game të gjerë të produkteve siç janë: Fasada dekorative, Fasada dhe ngjyra me përbërje silikoni, ngjitësit për pllaka dhe polisteroli, hidroizolimet, ngjyra për ambiente të brendshme dhe të jashtëm, dhe shume produkte te tjera.

#ourfactory

#fabrika e llaqëve

Kualiteti i lartë, përvoja e gjatë tani mbi një dekadë në procesin e prodhimit dhe procesin e prodhimit dhe …

#fabrika e polisterolit

Kualiteti i lartë, përvoja e gjatë tani mbi një dekadë në procesin e prodhimit dhe procesin e prodhimit dhe …

#fabrika e granulatëve

Kualiteti i lartë, përvoja e gjatë tani mbi një dekadë në procesin e prodhimit dhe procesin e prodhimit dhe …

#gurëthyesi

Kualiteti i lartë, përvoja e gjatë tani mbi një dekadë në procesin e prodhimit dhe procesin e prodhimit dhe …

Përfaqësues Gjeneral për
KOSOVË | SHQIPËRI | MAQEDONI | MALI I ZI | SERBI | BOSNJE

shiko_videon
shfleto_katalogun
lokacioni
Albanian