NGJITËS QERAMIKE

SYPOR FIX

Përshkrimi

Graniti Ngjites Syporfix është ngjitës cilesor me bazë cimento, I modifikuar me polimer akriylik për ngjitjen e tullave të lehta të siporex. Ofron ngjitshmeri të lartë në fillim dhe me pas, dhe është rezistent kundrejt lagështisë, si dhe lejon aplikatoret të kenë mundesi për kohë të gjatë gjatë aplikimit.
Konsumi
Afersisht 13 kg për ndërtimin e 1 m3 muri me blloqe siporeksi.
Paketimi
Graniti Ngjites Syporfix ofrohet në thase letre 25 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej datës së prodhimit, nëse ruhet në paketimin origjinal, të pademtuar dhe në ambiente të mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.
Albanian