NGJITËS POLISTEROLI

STYRO FIX 15

Përshkrimi

Graniti StyroFix 15 eshte ngjites me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte ne fillim dhe me pas, elasticitet dhe rezistence ndaj lageshtise. Klasifikohet si llac I kategorise GP CS IV W2 ne baze te standartit EN 998-1 dhe si ngjites I kategorise C2E ne baze te standartit EN 12004.
Konsumi
Si ngjites: 2,0-4,0 kg/m2, ne varesi te dhembezave te vegles se aplikimit dhe natyres se substratit. Si shtrese rrafshuese: 1,5 kg/m2/mm.
Paketimi
Graniti StyroFix 15 ofrohet ne thase letre 25 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat..
Albanian