NGJITËS QERAMIKE

STANDART FIX

Përshkrimi

StandartFIX eshte ngjites per qeramika me baze cimento. Ofron ngjitshmeri te larte ne fillim dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtires. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C1 ne baze te standartit EN 12004.
Konsumi
1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.
Paketimi
StandartFIX ofrohet ne thase letre 25 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs eshte ruajtur ne paketimin original dhe jot e hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.
Albanian