NGJITËS QERAMIKE

RAPID FIX

Përshkrimi

Graniti Rapid-Kol thahet dhe forcohet shume shpejt, si dhe eshte ngjites pllakash qeramike I modifikuar me polimer. Ngjit fort dhe eshte rezistent ndaj lageshtise. Pllakat e qeramikes nuk rreshkasin ne pozicion vertikal me kete ngjites. Klasifikohet si ngjites qeramike I kategorise C2 FT ne baze te standartit EN 12004.
Konsumi
1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.
Paketimi
Graniti Rapid-Kol ofrohet ne thase letre 25 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs eshte ruajtur ne paketimin original dhe jo te hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.
Albanian