NGJYRAT

Hidromat

Përshkrimi

Hidromat eshte ngjyre siperzive me bazë të emulsioneve akrilike me cilësi të lartë, e destinuar për përdorim të brendshëm . Ka fuqi të shkëlqyera mbuluese dhe pėrshkueshmėri ndaj avujve. Eshtee përshtatshme për mbrojtje dekorative të sipërfaqeve të murit të brendshëm në ndërtesat rezidenciale dhe komerciale, ku nuk ka nevojë për rezistencë të lartë. Eshte ngjyre e pershtatshme për perdorim të shpeshtë per lyerjen e mureve të brendshme. Sipërfaqet te lyera janë rezistente ndaj fshirjes së thatë; pastrimi me një leckë të lagur nuk është i mundur. Është klasifikuar si produkte organike që nuk janë të dëmshme për shëndetin e njeriut dhe mjedisin, nuk përmban tretës organikë.
Konsumi
Hidromat mbulon 0.2 - 0.3 kg / m2 për dy shtresa
Paketimi
Hidromat dergohet ne kova 25 kg, 15 kg dhe 5 kg
Jetegjatesia
Albanian