GRANITPLAST

GRANITPLAST

Përshkrimi

LLAQ AKRILIK PËR DEKORIMIN E MUREVE TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME. GRANITPLAST është material mbrojtës për dekorimin e mureve të mbrendshme dhe siperfaqeve të fasadave të jashtme. GRANITPLAST është i punuar nga materiale lidhëse akrilike të kualitetit shumë të lartë, granulatit mineral dhe shtesave tjera. GRANITPLAST është llaq plastik që zbatohet-vendoset me lehtësi, me aftësi ngjitëse të shkëlqyera, dhe i qëndrueshëm ndaj ndikimeve atmosferike.
Konsumi
GRANITPLAST me kokrriza 1.5mm shpenzimi në sipërfaqe të rrafshët është 3.0-3.5kg/m².
Paketimi
GRANITPLAST prodhohet në disa nuanca, në bazë të kartës së ngjyrave GRANITPLAST-KOLOR
Jetegjatesia
GRANITPLAST duhet të përdoret në temperaturë nga +5ᵒC deri në +25ᵒC. Sipërfaqet e posapërfunduara duhet të mbrohen nga shiu, era e fortë dhe rrezet e drejtëpërdrejta të diellit.
Albanian