GIPS

FUGENFULLER

Përshkrimi

GRANITI FUGENFÜLLER është material pluhur i punuar nga gipsi dhe shtesave tjera, për përdorim të mbrendshëm në kombinim me shirit-rrjetë për plotësimin e fugave ndërmjet pllakave të kartongipsit me skaje gjysëm të rrumbullakëta ose të rrafshta, plotësimin e pjëseve të dëmtuara të pllakave dhe ngjitjen e profileve për kënde.
Përgaditja
materialin pluhur GRANITI FUGENFÜLLER e tretim në ujë dhe e përziejmë, pas 2-3min qëndrimi e përziejmë derisa të fitohet një masë homogjene e cila duhet të përdoret mbrenda 30-50min.
Aplikimi
GRANITI FUGENFÜLLER vendoset në fuga me shpakull ose me glet-obëll, rrafshohet dhe sipas nevojës gërryhet me letër zalli.
Konsumi
afërsisht 250gr për një metër gjatësi fuge.
Albanian