GIPS

Gips elektrik

Përshkrimi

Graniti Gips Elektrik eshte nje produkt qe sherben shume mire per fiksimin e shpejte te tubave te instalimeve elektrike, kutiave elektrike dhe pjeseve te tjera montuese.
Përgaditja
Graniti Gips Elektrik hidhet vetem ne uje te paster.
Aplikimi
Materiali i perzier me uje mund te perpunohet per rreth 8 minuta. Upat e vendosura mund te ngarkohen jo me shpejt se pas 24 oresh
Rekomandim
- Magazinohet ne te thate, ruhet nga lageshtia
- Veglat e punes pastrohen me uje te paster.
Albanian