NGJITËS QERAMIKE

Graniti FUGE

Përshkrimi

Graniti FUGE eshte produkt me baze cimento, me ngjyra te ndryshme, dhe perdoret per mbushjen e fugave te pllakave te qeramikes. Ofron rezistence te larte mekanike, dhe stabilitet te ngjyres. E pershtatshme per fuga me trashesi 3-15 mm. Klasifikohet ne kategorine e mbushesit te fugave te tipit CG2 WA ne baze te standartit EN 13888.
Konsumi
Konsumi I Graniti Fuge, varet prej dimensionit dhe thellesise se fuges. Jetegjatesia – Magazinimi: Ne thase letre 2 kg: 12 muaj prej dates se prodhimit, nqs ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, ne vende te mbrojtura prej lageshtise dhe ngricave.
Paketimi
Jetegjatesia
Albanian