BAZA - PRIMER

Graniti Bazë

Përshkrimi

Emulsion polimer, I cili rekomandohet per stabilizimin e substrateve poroz, dhe per te siguruar ngjitjen e forte ndermjet substratit dhe fasadave decorative ose produkteve te tjera qe do te aplikohen ne shtresat me pas.
Konsumi
150-200 g/m2, ne varesi te aftesise thithese te substratit.
Paketimi
Graniti Baze ofrohet ne kova plastike 5 kg, 15 kg and 20 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne ambiente me temperature +5OC and +35OC. Duhet te mbrohet nga ekspozimi direkt ne diell ose ne ngrica.
Albanian