NGJITËS QERAMIKE

GRAND FIX

Përshkrimi

GrandFIX eshte ngjites qeramike me cilesi te larte, I perforcuar me rezina akrilike. Ofron ngjitshmeri te larte prej fillimit dhe me pas, dhe eshte rezistente ndaj lageshtise dhe ka veti elastike. Ka aftesi shume te larta antireshkites (pllakat nuk reshkasin pasi ngjiten ne mur) dhe ofron kohe punimi te gjate. Klasifikohet ne kategorine e ngjitesave C2 TE S1 ne baze te standartit EN 12004 dhe EN 12002.
Konsumi
1,5-4,0 kg/m2, ne varesi te permasave te dhembezave te vegles se punes dhe natyres se substratit.
Paketimi
GrandFIX ofrohet ne thase letre 25 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs eshte ruajtur ne paketimin original dhe jot e hapur, ne vende te mbrojtura nga lageshtia dhe ngricat.
Albanian