NGJITËS QERAMIKE

AUTONIVELANT

Përshkrimi

Graniti Autonivelant eshte product vete-nivelues dhe perdoret per nivelizimine dyshemeve. Formon nje shtrese te lemuar dhe shume rezistente. E pershtatshme per shtrese 1-10 mm te trashe. Klasifikohet si CT-C30-F10-AR1 ne baze te standartit Europian EN 13813.
Konsumi
Afersisht 1,65 kg /m2 /mm trashesi shtrese.
Paketimi
Graniti Autonivelant ofrohet ne thes 25 kg
Jetegjatesia
12 muaj nga data e prodhimit, nqs ruhet ne paketimin original te pademtuar, dhe ne vende larg lageshtires dhe ngricave.
Albanian