GLET

GLET NE KOVE

Përshkrimi

Masë nivelizuese për shtresë të hollë (trashësia maksimale per dy shtresa deri në 3mm) Per nivelimin e persosur te siperfaqeve minerare te mbrendshme. Baza duhet të jete e forte, e thatë dhe e paster, para zbatimit të Graniti Gled final siperfaqja duhet te lyhet me graniti TIEF GRUND.
Konsumi
1.5 – 2.0 kg / m2 per zabtimin me dy shtresa.
Paketimi
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit. Nuk duhet lejuar qe te ngrihet, dhe duhet te ruhet nga rrezet e drejtperdrejta te rrezeve te diellit.
Albanian