BAZA - PRIMER

BETON KONTAKTI

Përshkrimi

Graniti Beton kontakt eshte emulsion polimeresh, e cili stabilizon substratin dhe siguron ngjitjen e forte te fasadave decorative, llacit, hidroizoluesve etj. Duke penetruar brenda poreve te betonit, funksionon si shtrese lidhese ndermjet substratit, dhe bojes, ngjitesit, llacit, fasades etj.
Konsumi
150-200 g/m2, ne varesi te aftesise absorbuese te substratit.
Paketimi
Graniti Beton Kontakt ofrohet ne kova plastike 5 kg, 10 kg and 20 kg.
Jetegjatesia
12 muaj prej dates se prodhimit, nqs ruhet ne paketimin origjinal, te pademtuar, dhe ne ambiente me temperatura +5OC dhe +35OC. Duhet te mbrohet nga ekspozimi I drejteperdrejte ne diell ose ne ngrica.
Albanian